30 GODINA KVALITETE I POVJERENJA

OVDJE SMO ZBOG VAS

Gelax nudi sve na jednom mjestu. Od kompletne prometne signalizacije, pa sve do pomoćne signalizacije, signalizacije izvanrednih prijevoza, najam bilboarda ili signalizacija za sport i slobodno vrijeme, kao npr. biciklizam ili planinarstvo.

Gelax d.o.o. posluje od 1994. godine, a specijaliziran je za proizvodnju i izvođenje prometne signalizacije i opreme, turističke signalizacije, reklamne signalizacije, urbane opreme te ostalih oblika informativnog i vizualnog reklamiranja.

Dugogodišnje iskustvo u radu, kao i konstantno

 ulaganje u razvoj i napredak rezultiralo je ponudom širokog i kvalitetnog proizvodnog programa sa brzom i kvalitetnom uslugom.

U proizvodnji se koriste najkvalitetniji atestirani materijali, koji se obrađuju primjenom suvremene tehnologije i procesa izrade.

Poduzeće svakom kupcu pristupa individualno kako bi ispunio njegove zahtjeve s krajnjim ciljem dobivanja kvalitetnog proizvoda po želji samog kupca.

Rezultat takvog pristupa je povećanje broja kupaca, kao i konkurentnost poduzeća na tržištu.

U našoj ponudi možete pronaći:
– prometne znakove
– znakove opasnosti, znakove obavijesti, dopunske ploče, prometnu opremu

– turističku signalizaciju
– panoe dobrodošlice, putokaze smeđe turističke signalizacije, interpretacijske ploče
– reklamne panoe

Naručene proizvode isporučujemo u najkraćem roku, a jamčimo Vam visoku kvalitetu proizvoda. Ukoliko želite poslati upit/naružbu ili Vam je potrebna informacija o našim proizvodima, obratite nam se s povjerenjem.

ZAŠTO ODABRATI GELAX?

Što nas izdvaja od konkurencije?

U moru ponuda u industriji prometne signalizacije i opreme, Gelax se ponosi svojom jedinstvenom kombinacijom kvalitete, stručnosti i predanosti prema klijentima. Kroz godine iskustva, izgradili smo neospornu reputaciju kao pouzdan partner koji pruža vrhunske proizvode i usluge.

Ono što nas ističe je naša posvećenost potrebama klijenata i prilagođavanje specifičnostima njihovih projekata. Naš stručni tim ne samo da nudi široku paletu prometnih znakova visoke kvalitete već i pruža personalizirane savjete i rješenja. Bez obzira radi li se o standardnim znakovima, opremi za izvanredni prijevoz ili postavljanju bilborda uz cestu, Gelax prepoznaje važnost jedinstvenosti svakog projekta.

Ponosimo se brzom i efikasnom isporukom proizvoda, osiguravajući da svaki klijent dobije ono što mu je potrebno u najkraćem mogućem roku. Naša stručnost proizlazi iz dubokog razumijevanja regulativa i standarda u području prometne signalizacije, što nam omogućuje pružanje usluga na najvišem nivou.

Gelax ide korak dalje u pružanju vrijednosti svojim klijentima. Kroz redovite inovacije, pratimo trendove u industriji i uvodimo najnovije tehnologije kako bismo osigurali da vaša investicija bude dugoročno održiva.

Kada surađujete s Gelax, dobivate partnera koji ne samo da ispunjava vaše zahtjeve, već ih i nadmašuje. Vaša sigurnost, zadovoljstvo i uspjeh su naša najviša prioriteta. Odaberite Gelax – odabrati nas znači odabrati izvanrednost u prometnoj signalizaciji i opremi.