Vodite se stilom, stignite sigurno

JASNO USMJERAVANJE, SIGURAN PUT

Uz našu kvalitetnu prometnu signalizaciju, postignite jasnost na cestama. Pregledajte našu široku paletu znakova, nosača i barijera kako biste osigurali siguran put za sve sudionike u prometu. Dodatno, istražite našu svjetleću signalizaciju te vertikalno i horizontalno označavanje za potpunu kontrolu prometnog okruženja.

PROMETNI ZNAKOVI

Pogledajte pravilnik prometnih znakova

Tvrtka Gelax u potpunosti izrađuje prometne znakove po važećim zakonskim odredbama (N.N.92/2019). Podloga promenog znaka izrađena je od aluminijskog lima, a svi prometni znakovi su ojačani i na rubovima povijeni, te ofarbani epoxi pečenim bojama. Za aplikaciju znakova koristimo samo najkvalitetnije folije renomiranih svjetskih poizvođača.

OPREMA ZA CESTE

Tvrtka Gelax d.o.o. kontinuirano prati razvoj svih aktivnosti i događanja u sigurnosti prometa na cestama , te je na taj način usmjerena na konstantno pronalaženje novih ideja sudionika u prometu.

Danas tvrtka Gelax d.o.o. može ponuditi kompletan program opreme za ceste.

HORIZONTALNA SIGNALIZACIJA

Optimizirajte prometne površine s našim vrhunskim rješenjima horizontalne signalizacije. Poboljšajte sigurnost i organizaciju prostora uz naše visokokvalitetne oznake za promet i parkiranje.

SVJETLOSNA SIGNALIZACIJA

Zahvaljujući kontinuiranom inovativnom procesu u području prometne signalizacije, GELAX je usmjerio svoje proizvodne kapacitete u realizaciju sve prisutnije i neophodnije svijetlosne signalizacije, koja danas u sve intezivnijem režimu prometa predstavlja jedno od najsiugrnijeg rješenja u lokaliziranju opasnih i nepreglednih prometnih točaka.

Svjetlosna signalizacija iz tvrtke Gelax predstavlja kvalitetu i dugotrajnost.

SOLARNA i LED SIGNALIZACIJA

Solarni prometni znakovi imaju sve predispozicije za preuzimanje vitalne funkcije u modernom i razvijenom sustavu upravljanja prometom.
Solarna rasvjeta ima respektabilan učinak u štednji energije zbog korištenja ekološki prihvatljive tehnologije solarnog napajanja.

LED signalizacija

Radi povećanja sigurnosti u prometu tvrtka GELAX danas prati razvoj novih tehnologija na području elktrotehnike i svjetlosne LED signalizacije. Jedna od glavnih prednosti prometne signalizacije zasnovane na tehnologiji svjetlečih dioda je povećana vidljivost.

Prednost LED prometne signalizacije je njihova niska cijena održavanja.

UZDIGNUTI PJEŠAČKI PRIJELAZ

Izrađen od reciklirane plastike. Usporivači prometa postavljaju se u blizini škola, predškolskih ustanova ili drugih objekata u kojima borave djeca i gdje ih je potrebno zaštititi od nesavjesnih vozača. Mogu se postavljati i na drugim mjestima gdje je potrebno usporiti cestovni promet, primjerice u ulicama ili na cestama na kojima se nalaze brojni pješaci.

OPREMA OD RECIKLIRANE PLASTIKE

U današnjim sve većim zahtjevima o sigurnosti sudionika u prometu te sve većom željom za protočnošću sudionika u prometu, a također vodeći računa o sve većoj ekološkoj vijednosti, tvrtka Gelax d.o.o. nudi široki proizvodni program prometne opreme od reciklirane plastike, kao što su:

– montažni kružni tokovi,
– prometni otoci, tzv.ležeći policajci i dr.